Mjetet LINDE- Mirëmbajtje dhe riparime

EMC shpk është një kompani e specializuar në fushën e mirëmbajtjes dhe riparimit të mjeteve LINDE. Të organizuar sipas praktikave më të mira ndërkombëtare, ne ofrojmë shërbime cilësore te mirembajtjes dhe riparimit.

Eksperienca ndërkombëtare ka identifikuar disa lloje shërbimesh të mirëmbajtjes së aseteve.

Në të njëjtën linjë EMC ju mundëson të zgjidhni.

Për mjetet dhe pajisjet LINDE MATERIAL HANDLING që ju dispononi, EMC ju ofron:  

Misioni ynë

Misioni ynë është që të jemi një partner i denjë për t'ju shoqëruar në projektet tuaja të zhvillimit si dhe për t'u bërë pjesë e zgjidhjeve të problemeve të ndyshme teknike të impianteve, makinerive dhe pajisjeve tuaja të punës. Vlerat dhe parimet janë bazë e padiskutueshme në krijimin e mardhënieve bashkëpunuese me klientët tanë.