Ing. Eduard Ndreu
Ing. Eduard Ndreu
Managing Director
Tel:    +355-52-901250
Fax.: +355-52-901255
Mob: +355 692044644
Email: e.ndreu@emc.com.al
Ing. Agron Copja
Ing. Agron Copja
Sales and Marketing Manager
Tel.: +355-52-901254
Fax.: +355-52-901255
Mob.: +355-692055661
Email: a.copja@emc.com.al
Edlira Lala
Edlira Lala
Head of Finance Department
Tel.: +355-52-901252
Fax.: +355-52-901255
Mob.: +355-686072691
Email: e.lala@emc.com.al
Ing. Vasil Vrahoriti
Ing. Vasil Vrahoriti
Service Manager
Tel.: +355-52-901252
Fax.: +355-52-901255
Mob.: +355-692573030
Email: v.vrahoriti@emc.com.al
Gerti Calliku
Gerti Calliku
Senior Service Technician
Tel.:    +355-52-901252
Mob.: +355-682046539
Email: g.calliku@emc.com.al
Ing. Ersjan Xibrraku
Ing. Ersjan Xibrraku
Service Engineer
Tel.:    +355-52-901252
Mob.: +355-676324050
Email: e.xibrraku@emc.com.al
Erisa Bushati
Erisa Bushati
Service & Parts Management Assistant
Tel.:    +355-52-901252
Mob.: +355-677276464
Email: e.bushati@emc.com.al
Erjon Memushaj
Erjon Memushaj
Service Technician

Tel.:    +355-52-901252
Mob.: +355-688863007
Email: e.memushaj@emc.com.al 

Jonida Myzyri
Jonida Myzyri
Service & Parts Management Assistant

Tel.:    +355-52-901252
Mob.: +355-693945251
Email: j.myzyri@emc.com.al

Ing. Alvaro Myrto
Ing. Alvaro Myrto
Electrical Service Engineer
Tel.: +355-52-901252
Mob.: +355-682017122
Email: a.myrto@emc.com.al
Ing. Erdit Ndreu
Ing. Erdit Ndreu
Junior Service Engineer
Tel.: +355-52-901252
Mob.: +355-698573889
Email: erdit.ndreu@emc.com.al 

  

Misioni ynë

Misioni ynë është që të jemi një partner i denjë për t'ju shoqëruar në projektet tuaja të zhvillimit si dhe për t'u bërë pjesë e zgjidhjeve të problemeve të ndyshme teknike të impianteve, makinerive dhe pajisjeve tuaja të punës. Vlerat dhe parimet janë bazë e padiskutueshme në krijimin e mardhënieve bashkëpunuese me klientët tanë.