EMC është emëruar si partner zyrtar i Kompanise Gjermane Linde Material Handling GmbH për Shqipërinë që nga viti 2014. Linde Material Handling GmbH është një lider botëror në prodhimin e Lefterakeve dhe mjeteve te perpunimit te ngarkesave ne magazina, dhe lider i tregut në Evropë.

EMC shpk ka krijuar strukturën e duhur për ofrimin e mjeteve dhe shërbimeve të mirëmbajtjes dhe të riparimit të tyre.

Nëse jeni të interesuar për më tepër, Ju ftojmë të hapni kapitujt e mëposhtëm.

https://emc.com.al/rc/img/ic_truck_H20_H35_1202_H30_site_16x9w1920_750.jpg
Në EMC do të gjeni një gamë të madhe kamionësh forkliftash të ndryshëm, kamionë paletë, mbledhës të rendit dhe shtojcave për punën e përditshme.
https://emc.com.al/rc/img/VNA_order_picking_retail_3914_337_16x9w1920_751.jpg
Kontrollojmë çdo pajisje të përdorur, duke siguruar kështu që pajisja e përdorur i plotëson të gjitha kërkesat e nevojshme.
https://emc.com.al/rc/img/pallet_stacker_L16_stacking_lithium_ion_4421_5364_CX_16x9w1920_752.jpg
Mjetet e dhëna me qera operohen nga punonjësit e kompanive qeramarrëse dhe mirëmbahen nga teknikët e EMC.
https://emc.com.al/rc/img/maintenance_repair_working_4114_545_16x9w640_409.jpg
EMC shpk është një kompani e specializuar në fushën e mirëmbajtjes dhe riparimit të mjeteve LINDE. Të organizuar sipas praktikave më të mira ndërkombëtare, ne ofrojmë shërbime cilësore te mirembajtjes dhe riparimit.
https://emc.com.al/rc/img/image015_764.png
Përdorimi i pjesëve të këmbimit jo origjinale jo vetëm që krijon probleme në cilësinë e funksionimit të mjetit por janë evidentuar edhe raste që kanë sjellë rrezikshmëri të lartë në punë.
https://emc.com.al/rc/img/image017_767.png
Agregatëtë e punës së mjeteve të përpunimit të ngarkesave LINDE janë nga më të ndryshmit. Kjo në funksion të llojit të punës që do të kryej mjeti.

Misioni ynë

Misioni ynë është që të jemi një partner i denjë për t'ju shoqëruar në projektet tuaja të zhvillimit si dhe për t'u bërë pjesë e zgjidhjeve të problemeve të ndyshme teknike të impianteve, makinerive dhe pajisjeve tuaja të punës. Vlerat dhe parimet janë bazë e padiskutueshme në krijimin e mardhënieve bashkëpunuese me klientët tanë.