Në këtë grup bëjnë pjesë bateritë që ushqejnë të gjitha mjetet që sistemin e lëvizjes dhe të operimit e kanë me energji elektrike. Pavarësisht destinacionit të funksionimit të tyre, qoftë ky tregëtar apo industrial, bateritë HOPPECKE janë një zgjedhje e shkëlqyer. Bateritë për këtë fushë të aplikimit mund të prodhohen me mënyra të ndryshme për të cilat HOPPECKE garanton një cilësi fantastike. Bateri të prodhuara me teknologjinë acid-plumb, bateri të prodhuara me teknologjinë HOPPECKE ESS, bateri me Lithium-ion, bateri me fibra me strukturë nikeli FNC ofrohen sipas kërkesës tuaja. Teknologjia HOPPECKE garanton fuqi për të gjitha llojet e mjeteve elektrike duke filluar nga mjetet ngritëse, mjetet tregëtare, autobusët, anijet, mjetet e invalidëve, pajisjet pastruese, etj, etj.

trak | powerpack lion

trak | powerpack lion

trak | uplift

trak | uplift

trak | power VL HPzB

trak | power VL HPzB

trak | powerpack

trak | powerpack

trak | powerpack bloc

trak | powerpack bloc

trak | power V L - HPzS

trak | power V L - HPzS