Teknologjia e montimit

Në sistemet hidraulike, kur transmetohet vaji me presion, nga një komponent në tjetrin lindin forca të konsiderueshme.                                 
Këto forca bëhen shkak që komponentët hidraulik të lëvizin ose të vibrojnë.     
Për këtë arsye fiksimi i komponentëve hidraulik është një detyrim.     
Kur impiantet, makineritë ose pajisjet që operojnë me sistem hidraulik, janë të reja, ato i kanë të fiksuar të gjithë komponentët, ashtu siç duhet.    
Me ndërhyrjet e teknikëve, sidomos kur ato nuk i kanë njohuritë e duhura, shpesh këto komponentë injorohen. Edhe në rastet kur ato dëmtohen, janë tërësisht jashtë vemendjes së personave përgjegjës.
Mos e harroni asnjëherë. Në një impiant, makineri apo pajisje asgjë nuk është vendosur 'kot'. Çdo komponent sado i vogël që të jetë e ka një funksion.     
Ndaj kushtojini vëmendjen e duhur çdo detaji, në këtë rast edhe komponentëve të teknologjisë së montimit.    
Hansa Flex si një furnitor i jashtëzakonshëm i komponentëve të sistemeve hidraulike, ofron një gamë të gjerë të këtyre produkteve, të gjitha shumë cilësorë.    
Në përmbledhjen e mëposhtëme Ju do të gjeni grupimin e këtyre komponentëve, ndërsa në katalogun përkatës një informacion shumë më të detajuar.

Shkarkoni katalogun Teknologjia e Montimit.     
Aty do të gjeni informacione të shumta mbi fushën e aplikimit, përmasat dhe shumë e shumë karakteristika të tjera të nevojshme.

PERMBLEDHJE

Fiksueset e serise se lehte

Fiksueset e serise se lehte

Fiksueset dopio

Fiksueset dopio

Fiksueset e serise se rende

Fiksueset e serise se rende

Fiksueset te lehta per tuba

Fiksueset te lehta per tuba

Fiksueset çeliku per tuba

Fiksueset çeliku per tuba

Fashetat plastike

Fashetat plastike

Shiritat per shtrengim

Shiritat per shtrengim

 

Misioni ynë

Misioni ynë është që të jemi një partner i denjë për t'ju shoqëruar në projektet tuaja të zhvillimit si dhe për t'u bërë pjesë e zgjidhjeve të problemeve të ndyshme teknike të impianteve, makinerive dhe pajisjeve tuaja të punës. Vlerat dhe parimet janë bazë e padiskutueshme në krijimin e mardhënieve bashkëpunuese me klientët tanë.