Komponentët hidraulik

Në fakt me termin "komponent hidraulik" identifikohet çdo element përbërës i një sistemi hidraulik.      
Në këtë grupim janë emërtuar të gjithë ato komponentë hidraulik që nuk janë përshkruar në një katalog të veçantë.     
Në katalogun me titull "Komponentët Hidraulik" ju do të gjeni informacione të shumta në lidhje me pompat hidraulike, motorët hidraulik, valvolat, akumulatorët hidraulik etj.    
Llojet e komponentëve hidraulik janë të shumtë. Në shumë raste komponentët hidraulik janë të personalizuar (psh të mjeteve CATERPILLAR). Megjithatë prania e sistemeve hidraulike është jashtëzakonisht e gjerë. 
Në këtë katallog ju do të keni mundësi të gjeni shumë e shumë nga ato komponentë që i nevojiten një sektori që mirëmban makineritë e punës dhe makineritë industriale.     
Kjo është dhe fuqia e jashtëzakonshme e Hansa Flex. Të gjitha produktet në një dorë. Cilësi e garantuar. Raport i ndershëm cilësi/ çmim.    
Informacioni që nevojitet për përzgjedhjen e një komponenti hidraulik është goxha më i madh se ai  që nevojitet për përzgjedhjen e një rakordi.      
Prandaj EMC shpk ju garanton gatishmëri të plotë për t'ju informuar edhe më tej për produktin që ju intereson.    
Për çdo produkt të evidentuar në këtë katallog, EMC shpk ju bën ofertën për çmimin dhe afatin e lëvrimit.     
Në përmbledhjen e mëposhtëme ju do të gjeni komponentët hidraulik të grupuar sipas llojeve të tyre. Në katalog ju do të gjeni informacion të plotë.

Shkarkoni katalogun e komponentëve hidraulik.     
Aty do të gjeni informacione të shumta mbi fushën e aplikimit, përmasat dhe shumë e shumë karakteristika të tjera të nevojshme. 

PERMBLEDHJE

Pompat manuale

Pompat manuale

Pompat me ingranazhe

Pompat me ingranazhe

Pompat me pistona aksial

Pompat me pistona aksial

Pompat me lopata

Pompat me lopata

Pompat me pistona radial

Pompat me pistona radial

Ndaresit e prurjes

Ndaresit e prurjes

Hidro motoret GEROLLERS

Hidro motoret GEROLLERS

Hidromotoret GEROTORS

Hidromotoret GEROTORS

Valvolat e instalimit ne linje

Valvolat e instalimit ne linje

Valvolat Cartridge

Valvolat Cartridge

Blloqet e Valvolave Cartridge

Blloqet e Valvolave Cartridge

Valvolat drejtuese CETOP

Valvolat drejtuese CETOP

Valvolat sandwitch NG6 CETOP

Valvolat sandwitch NG6 CETOP

Valvolat sandwitch NG10 CETOP

Valvolat sandwitch NG10 CETOP

Valvolat sandwitch NG16 CETOP

Valvolat sandwitch NG16 CETOP

Valvolat sandwitch NG25 CETOP

Valvolat sandwitch NG25 CETOP

Nen-Bazat lidhese CETOP

Nen-Bazat lidhese CETOP

Valvolat  per mont. ne pllake CETOP

Valvolat per mont. ne pllake CETOP

Valvolat proporcionale CETOP

Valvolat proporcionale CETOP

Valvolat aktivizim me rrotullim

Valvolat aktivizim me rrotullim

Valvolat per instalim ne linje

Valvolat per instalim ne linje

Valvolat monobllok

Valvolat monobllok

Rubinetat e manometrave

Rubinetat e manometrave

Aksesoret e valvolave

Aksesoret e valvolave

Akumulatoret

Akumulatoret

Sensoret dhe celesat

Sensoret dhe celesat

Teknologjia e vakumit

Teknologjia e vakumit

Komponente per Power unit

Komponente per Power unit

Motoret elektrik

Motoret elektrik

Cilindrat hidraulik dhe komponentet e tyre

Cilindrat hidraulik dhe komponentet e tyre

Komponente hidraulik presion 700 bar

Komponente hidraulik presion 700 bar

  

 

 

Misioni ynë

Misioni ynë është që të jemi një partner i denjë për t'ju shoqëruar në projektet tuaja të zhvillimit si dhe për t'u bërë pjesë e zgjidhjeve të problemeve të ndyshme teknike të impianteve, makinerive dhe pajisjeve tuaja të punës. Vlerat dhe parimet janë bazë e padiskutueshme në krijimin e mardhënieve bashkëpunuese me klientët tanë.