HOPPECKE ofron edhe një gamë të gjerë produktesh komplekse si dhe aksesorë të ndryshëm. Edhe këto produkte janë të grupuara sipas llojit të baterive për të cilat ato shërbejnë.

Për këto produkte Ju mund të merrni më shumë informacion duke kontaktuar me EMC shpk ose duke u konsultuar direkt me Website zyrtar të HOPPECKE ne adresen:

https://www.hoppecke.com/en/products/

trak | Xchange BS

trak | Xchange BS

trak | Xcharge CS

trak | Xcharge CS

trak | systemizer dynamics

trak | systemizer dynamics

trak | aquacheck classic

trak | aquacheck classic

trak | aquacheck advanced

trak | aquacheck advanced

trak | monitor easypick

trak | monitor easypick

trak | monitor

trak | monitor

trak | collect premium

trak | collect premium

trak | systemizer fleet

trak | systemizer fleet

trak | systemizer powercube

trak | systemizer powercube

trak | systemizer rapid

trak | systemizer rapid

trak | intercooler

trak | intercooler

trak | xchange TU

trak | xchange TU

trak Xchange MU

trak Xchange MU

trak | Xchange PU

trak | Xchange PU

trak | Xchange BT

trak | Xchange BT

grid | supply

grid | supply

grid | aquagen pro

grid | aquagen pro

sun | fusebox

sun | fusebox

rail | Aquafill LP

rail | Aquafill LP

Misioni ynë

Misioni ynë është që të jemi një partner i denjë për t'ju shoqëruar në projektet tuaja të zhvillimit si dhe për t'u bërë pjesë e zgjidhjeve të problemeve të ndyshme teknike të impianteve, makinerive dhe pajisjeve tuaja të punës. Vlerat dhe parimet janë bazë e padiskutueshme në krijimin e mardhënieve bashkëpunuese me klientët tanë.