image181image066

power.com XC

Bateritë HOPPECKE power.com XC përfaqësojnë një dizajn novator AGM (pjastra rrjete dhe separatorët me fibra) në formë kompakte. Transportohet lehtësisht falë dorezave të poshtëme. Struktura e veçantë e saj garanton densitet maksimal të energjisë.

 

KAPACITETI, DIMENSIONET DHE PESHA

image187

image189

image191