image181image066

power.com HC

Bateritë HOPPECKE power.com XC përfaqësojnë një dizajn novator AGM (pjastra rrjete dhe separatorët me fibra) në formë kompakte. Transportohet lehtësisht falë dorezave të poshtëme. Struktura e veçantë e saj garanton densitet maksimal të energjisë. Këto bateri kanë një jetëgjatësi të madhe e cila mund të shkojë deri në 12 vjet

 

KAPACITETI, DIMENSIONET DHE PESHA

image201

image203

 

image205