image181image066

grid | power V X

Bateritë HOPPECKE grid | power V X janë të prodhuara me teknologjinë plumb-acid. Ato janë të ventiluara. Pastërtia shumë e madhe e elektrodës pozitive zvogëlon njëkohësisht gërryerjen e saj dhe konsumin e ujit. Dizajni i kolauduar i elektrodës me sipërfaqe të madhe ofron një kapacitet të lartë rryme. Për këtë arsye këto bateri janë ideale për t'u përdorur në centralet elektrike dhe në sistemet e komandimit. Projektimi i produktit sipas standarteve DIN 40738 garanton nivelin maksimal të kompatibilitetit kur ndërrohen aparaturat ekzistuese si dhe të integrimit me bateritë ekzistente. Kombinimi i këtyre baterive me kapuçët aquagen HOPPECKE, zgjat shumë intervalin kohor për rimbushjen me ujë të distiluar.

 

KAPACITETI, DIMENSIONET DHE PESHA

 

image349

 

image352

 

image354