Ing. Eduard Ndreu
Ing. Eduard Ndreu
Managing Director
Tel:    +355-52-901250
Fax.: +355-52-901255
Mob: +355 692044644
Email: e.ndreu@emc.com.al
Ing. Agron Copja
Ing. Agron Copja
Sales and Marketing Manager
Tel.: +355-52-901254
Fax.: +355-52-901255
Mob.: +355-692055661
Email: a.copja@emc.com.al
Edlira Lala
Edlira Lala
Head of Finance Department
Tel.: +355-52-901252
Fax.: +355-52-901255
Mob.: +355-686072691
Email: e.lala@emc.com.al
Ing. Arbiona Delilaj
Ing. Arbiona Delilaj
Head of M&R Workshop, Port of Durres

Tel.: +355-52-901253
Mob.: +355-684062223
Email: a.delilaj@emc.com.al

Ing. Mehmet Borshi
Ing. Mehmet Borshi
Senior Service Engineer
Tel.: +355-52-901253
Fax.: +355-52-901255
Mob.: +355-692051820
Email: m.borshi@emc.com.al
Ing. Genci Stergu
Ing. Genci Stergu
Head of M&R Workshop
Tel.: +355-52-901252
Fax.: +355-52-901255
Mob.: +355-697326582
Email: g.stergu@emc.com.al
Ing. Vasil Vrahoriti
Ing. Vasil Vrahoriti
Senior Service Engineer
Tel.: +355-52-901252
Fax.: +355-52-901255
Mob.: +355-692573030
Email: v.vrahoriti@emc.com.al
Ing. Pjerin Sinoruka
Ing. Pjerin Sinoruka
Service Engineer

Tel.: +355-52-901252
Mob.: +355-692191626
Email: p.sinoruka@emc.com.al

Ing. Alvaro Myrto
Ing. Alvaro Myrto
Electrical Service Engineer
Tel.: +355-52-901252
Mob.: +355-682017122
Email: a.myrto@emc.com.al
Ing. Endri Petriti
Ing. Endri Petriti
Service Engineer

Tel.: +355-52-901252
Mob.: +355-672626336
Email: e.petriti@emc.com.al

Ing. Artemisa Sinorukaj
Ing. Artemisa Sinorukaj
Assistant Sales & Service Manager - HOPPECKE Batteries -

Tel.: +355-52-901254
Fax.: +355-52-901255
Mob.: +355-696822332
Email: a.sinorukaj@emc.com.al

Ing. Rindi Gjikolli
Ing. Rindi Gjikolli
Assistant Service Engineer
Tel.: +355-52-901252
Fax.: +355-52-901255
Mob.: +355-697326582
Email: r.gjikolli@emc.com.al

  

Misioni ynë

Misioni ynë është që të jemi një partner i denjë për t'ju shoqëruar në projektet tuaja të zhvillimit si dhe për t'u bërë pjesë e zgjidhjeve të problemeve të ndyshme teknike të impianteve, makinerive dhe pajisjeve tuaja të punës. Vlerat dhe parimet janë bazë e padiskutueshme në krijimin e mardhënieve bashkëpunuese me klientët tanë.