image181image066

grid | power VR M

Bateritë HOPPECKE grid | power VR M janë të prodhuara duke u bazuar në teknologjinë inovative AGM. Këto bateri janë kompakte dhe garantojnë një densitet maksimal të energjisë elektrike. Përmasat e reduktuara të tyre i bëjnë ato shumë të përdorshme në aplikacione të ndryshme.

 

KAPACITETI, DIMENSIONET DHE PESHA

 

 

image301

image303

 

image305

image307