Asetet qe mirembahen nga EMC

EMC mirëmban një numër të madh asetesh të kompanive të ndryshme.    
Për çdonjërin prej tyre janë shkruar në shqip rekomandimet e prodhuesit. Në rastet kur aseti është prodhuar nga kompani që nuk ekzistojnë më ose nga kompani që nuk i disponojnë më dokumentat teknike, atëhere nga EMC është përgatitur një program mirëmbajtje.    
Shumëllojshmëria e mjeteve që mirëmbahen nga EMC e ka bërë atë të aftë të orientohet thjeshtë në sistemet operative të llojeve të ndryshme të aseteve.    
 

image053 image043 image044 - Copy image042 image045 - Copy image055 image048 image049 image051 - Copy image058 - Copy image060 image062 image064 - Copy image066 image068 image070 - Copy image072

Misioni ynë

Misioni ynë është që të jemi një partner i denjë për t'ju shoqëruar në projektet tuaja të zhvillimit si dhe për t'u bërë pjesë e zgjidhjeve të problemeve të ndyshme teknike të impianteve, makinerive dhe pajisjeve tuaja të punës. Vlerat dhe parimet janë bazë e padiskutueshme në krijimin e mardhënieve bashkëpunuese me klientët tanë.