Pjesët e këmbimit të makinave dhe pajisjeve të pastrimit janë të domosdoshme ashtu si edhe ato të mjeteve të tjera.

Eshtë e vështirë të gjesh pjesë këmbimi të tregut të konkurencës për makineritë dhe pajisjet e pastrimit. Ndaj dhe të kesh se ku të porosisësh pjesët e këmbimit është një garanci më shumë për jetëgjatësinë e asetit.

EMC shpk ju siguron pjesët origjinale të makinerive dhe pajisjeve pastruese NILFISK.

Në çdo industri çdo ditë e më tepër komponentët dhe pjesët e tjera të nevojshme për mirëmbajtjen e aseteve po personalizohen. Ka raste kur për një pjesë këmbimi që nuk e gjen të del jashtë funsionit i gjithë aseti.

Ne jemi përfaqësues të prodhuesit dhe nuk jemi një kompani që thjeshtë tregëtojmë këto makineri dhe pajisje.

Ndaj dhe ju garantojmë jo vetëm një produkt cilësor por edhe një shërbim të sigurtë.