image024image066

trak | powerpack bloc

Bateritë HOPPECKE trak | powerpack bloc janë bateri të mbyllura për aplikime ciklike.
Në sajë të dizajnit të tyre kompakt, këto bateri janë ideale për përdorim në zonat me hapësirë ​​të kufizuar, p.sh. në makina pastrimi, karrige elektrike me rrota, mjetet e tjera me përdorim elektrik. Falë përdorimit të teknologjisë thithëse të qelqit absorbues, elektroliti është i fiksuar, duke i bërë këto bateri të mos kenë nevojë për mirëmbajtje.

Parimi i projektimit të Baterive HOPPECKE trak | powerpack bloc është e bazuar në përdorimin e pllakave në rrjet dhe teknologji ESS. Falë dendësisë së tyre të lartë të energjisë,Bateritë HOPPECKE trak | powerpack bloc marrin vetëm një sasi të vogël të hapësirës, ​​duke ju mundësuar që të maksimalizoni përdorimin në hapësira të ngushta që ju keni në dispozicion. Sistemi qendror i tharjes i integruar në kapakun e baterisë përmban një sistem tubash, opsional dhe mund të përdoret për kryerjen e përzierjes që përbëhet nga hidrogjeni dhe oksigjeni, në mënyrë të përcaktuar. Kapaku i sheshtë i baterisë me një doresë të integruar përbëjnë një sipërfaqe të thjeshtë për t'u pastruar dhe garantojnë një manipulim të thjeshtë gjatë montimit. Karakteristikat e Bateritë HOPPECKE trak | powerpack bloc bëjnë të mundur përdorimin e tyre në një gamë të gjerë aplikimesh.
Teknologjia e prodhimit të baterive trak | powerpack bloc u zhvillua nga HOPPECKE në fillim të shekullit dhe deri më sot ofron besueshmëri të shkëlqyer dhe një jetë të gjatë shërbimi në aplikimet industriale.

Misioni ynë

Misioni ynë është që të jemi një partner i denjë për t'ju shoqëruar në projektet tuaja të zhvillimit si dhe për t'u bërë pjesë e zgjidhjeve të problemeve të ndyshme teknike të impianteve, makinerive dhe pajisjeve tuaja të punës. Vlerat dhe parimet janë bazë e padiskutueshme në krijimin e mardhënieve bashkëpunuese me klientët tanë.