image024image066

trak | powerpack

Bateritë HOPPECKE trak | powerpack janë projektuar posaçrisht për transpaletat elektrike. Ato përbëhen prej 4 baterive të prodhuara me teknologjinë AGM të cilat janë të instaluara në një strukturë metalike të përshtatshme për transpaletat. Me kërkesë të klientit së bashku me këtë bateri mund të furnizohet edhe një karikues i optimizuar të instaluar në bord.

Misioni ynë

Misioni ynë është që të jemi një partner i denjë për t'ju shoqëruar në projektet tuaja të zhvillimit si dhe për t'u bërë pjesë e zgjidhjeve të problemeve të ndyshme teknike të impianteve, makinerive dhe pajisjeve tuaja të punës. Vlerat dhe parimet janë bazë e padiskutueshme në krijimin e mardhënieve bashkëpunuese me klientët tanë.