image181image066

net.power

Parimi i projektimit të Baterive HOPPECKE net.power është bazuar në përdorimin e pjastrave me kuadrata dhe të një cope me fibra xhami që kryen funksionin e ndarjes, në të cilën është fiksuar elektroliti. Kjo teknologji inovative AGM bën që bateria të jetë kompakte dhe të garantojë përdorim ekonomik optimal. Bateritë HOPPECKE net.power kombinojnë maksimumin e energjisë me përmasën minimale të mundshme ndaj dhe përdoren më shpesh në telekomunikacion dhe në sistemet e furnizimit me energji të pandërprerë (UPS). Dimensionet standarte dhe opsioni i pozicionimit qëndror e bëjnë të thjeshtë instalimin e ketyre baterive në bokset (racks) ETSI dhe 23". Çertifikimi UL94 V-0 garanton sigurinë maksimale edhe në kushte të vështira pune.

 

KAPACITETI, DIMENSIONET DHE PESHA

 

image330

image332

 

image334

Misioni ynë

Misioni ynë është që të jemi një partner i denjë për t'ju shoqëruar në projektet tuaja të zhvillimit si dhe për t'u bërë pjesë e zgjidhjeve të problemeve të ndyshme teknike të impianteve, makinerive dhe pajisjeve tuaja të punës. Vlerat dhe parimet janë bazë e padiskutueshme në krijimin e mardhënieve bashkëpunuese me klientët tanë.