image181image066

max.power

Bateritë HOPPECKE max.power janë bateri të teknologjisë plumb-acid. Këto bateri arrijnë kapacitetin deri në 12 000 Ah. Fuqia maksimale e këtyre baterive dallohet nga aftësia që ato kanë për të mbajtur gjatë ngarkesën, falë piastrës pozitive të veshur si dhe jetëgjatësisë së madhe. Dizajni i ri, në përputhje me standartin DIN 40736 e bën këtë bateri shumë kompatibël. Të kombinuara me kapuçët aquagen HOPPECKE, këto bateri gati nuk kanë nevojë për mirëmbajtje, përsa i përket rimbushjes me ujë të distiluar.

 

KAPACITETI, DIMENSIONET DHE PESHA

image339

 

image341

 

image343

Misioni ynë

Misioni ynë është që të jemi një partner i denjë për t'ju shoqëruar në projektet tuaja të zhvillimit si dhe për t'u bërë pjesë e zgjidhjeve të problemeve të ndyshme teknike të impianteve, makinerive dhe pajisjeve tuaja të punës. Vlerat dhe parimet janë bazë e padiskutueshme në krijimin e mardhënieve bashkëpunuese me klientët tanë.