image181image066

grid | power V X

Bateritë HOPPECKE grid | power V X janë të prodhuara me teknologjinë plumb-acid. Ato janë të ventiluara. Pastërtia shumë e madhe e elektrodës pozitive zvogëlon njëkohësisht gërryerjen e saj dhe konsumin e ujit. Dizajni i kolauduar i elektrodës me sipërfaqe të madhe ofron një kapacitet të lartë rryme. Për këtë arsye këto bateri janë ideale për t'u përdorur në centralet elektrike dhe në sistemet e komandimit. Projektimi i produktit sipas standarteve DIN 40738 garanton nivelin maksimal të kompatibilitetit kur ndërrohen aparaturat ekzistuese si dhe të integrimit me bateritë ekzistente. Kombinimi i këtyre baterive me kapuçët aquagen HOPPECKE, zgjat shumë intervalin kohor për rimbushjen me ujë të distiluar.

 

KAPACITETI, DIMENSIONET DHE PESHA

 

image349

 

image352

 

image354

Misioni ynë

Misioni ynë është që të jemi një partner i denjë për t'ju shoqëruar në projektet tuaja të zhvillimit si dhe për t'u bërë pjesë e zgjidhjeve të problemeve të ndyshme teknike të impianteve, makinerive dhe pajisjeve tuaja të punës. Vlerat dhe parimet janë bazë e padiskutueshme në krijimin e mardhënieve bashkëpunuese me klientët tanë.