image181image066

grid | power VR M

Bateritë HOPPECKE grid | power VR M janë të prodhuara duke u bazuar në teknologjinë inovative AGM. Këto bateri janë kompakte dhe garantojnë një densitet maksimal të energjisë elektrike. Përmasat e reduktuara të tyre i bëjnë ato shumë të përdorshme në aplikacione të ndryshme.

 

KAPACITETI, DIMENSIONET DHE PESHA

 

 

image301

image303

 

image305

image307

 

Misioni ynë

Misioni ynë është që të jemi një partner i denjë për t'ju shoqëruar në projektet tuaja të zhvillimit si dhe për t'u bërë pjesë e zgjidhjeve të problemeve të ndyshme teknike të impianteve, makinerive dhe pajisjeve tuaja të punës. Vlerat dhe parimet janë bazë e padiskutueshme në krijimin e mardhënieve bashkëpunuese me klientët tanë.