image181image066

FNC

Bateritë HOPPECKE FNC janë me strukturë me fibra dhe me nikel-cadmium. Këto bateri janë ekstremisht të forta dhe të zhvilluara në bazë të teknologjisë së testuar HOPPECKE. Materiali aktiv është i mbështjellë nga një tesut i përbërë nga fibra plastike të nikeluara e cila krijon një lidhje elektrokimike shumë të mirë dhe të qëndrueshme ndërmjet komponentëve. Për këtë arsye bateria e tipit FNC i reziston goditjeve dhe vibrimeve dhe ka një jetëgjatësi të madhe në shërbim edhe në temperaturat më ekstreme.

 

KAPACITETI, DIMENSIONET DHE PESHA

 

Misioni ynë

Misioni ynë është që të jemi një partner i denjë për t'ju shoqëruar në projektet tuaja të zhvillimit si dhe për t'u bërë pjesë e zgjidhjeve të problemeve të ndyshme teknike të impianteve, makinerive dhe pajisjeve tuaja të punës. Vlerat dhe parimet janë bazë e padiskutueshme në krijimin e mardhënieve bashkëpunuese me klientët tanë.