Linde Material Handling

logo3EMC eshte nominuar si partner zyrtar dhe tregtues i autorizuar per Shqiperine i Kompanise  Linde Material Handling GmbH. Kompania Linde Material Handling GmbH eshte nje lider boteror ne prodhimin e mjeteve Forklift dhe mjeteve te perpunimit te mallrave ne magazina dhe lideri i tregut te kesaj fushe ne Europe. Pervec kesaj kompania ofron njohurite e saj te fituara ne dekada te tera kerkimesh shkencore perfshire prodhimin dhe zhvillimin e sistemeve elektrike te drejtimit, per kliente te jashtem per nje game te gjere aplikacionesh.

© Copyright EMC Engineering 2015. Te gjitha te drejtat e rezervuara.